Personatges







Brian Griffin: Sense ofendre, el gos que parla de la família. Nascut en una granja va ser recollit per Peter quan netejava cristalls en els semàfors. Li agrada la musica clàssica, va ser gos policia i després de la seva addicció a la cocaïna es va fer director de pel·lícules porno a Hollywood.










Stewie Griffin: El petit de la casa, durant els inicis de la sèrie la seva majors obsessions van ser Matar a Lois ( la seva mare ) i Conquistar el món. Amb solament tot just dos anys és més intel·ligent que la resta de la família. La seva relació amb Brian és del millor de la sèrie.











Chris Griffin: El major dels barons Griffin, encantat i despistat descobreix en el dibuix i la pintura una afició i el seu major talent. La seva preocupació, un mico malvat que viu en el seu armari. Li agrada la música rap i Gambel & Gambel.






Peter Griffin: El Pare de Família, aficionat a la cervesa i la televisió. Ha treballat de noi de les tovalloles, en una empresa juguetera, com Cavaller Medieval i últimament com pescador. Els seus origenes són tant Irlandesos menjo Afroamericanos. Casado amb Lois Pewterschmidt té tres fills, Chris, Meg i Stewie.








Lois Griffin: Pertanyent a una de les famílies més riques de Quahog, els Pewterschmidt, es caso amb el noi de les tovalloles renunciant a la seva vida de luxe. Ha estat professora de piano i hostessa. És la veu més entenimentada de la família, això si, millor no facis que s'empipi.











Meg Griffin: L'adolescent infeliç, poc agraciada físicament s'esforça per ser popular en l'institut. Va ser Mallorete i treball en el periodico de l'institut i com becària en la televisió local.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada