Llibres de Padre de Familia



PADRE DE FAMÍLIA Nº 01: La guia de Stewie para dominar el món


Edició original:
Family Guy. Stewie 's
Guide to World Domination USA


Data d'edició
: Setembre de 2007






- Stewie Griffin és un geni boig i beu d'un any que entén a la perfecció que va malament en el món i que s'ha llançat a organitzar un cop d'estat que li concedeixi el poder absolut. El primer líder tiranico en la seva llista d'assassinats és la seva pròpia mare, Lois, líder de la "ginocracia" que fa insuportable la vida del nostre protagonista. Encara que hi ha altres. Si no fora per la seva falta de to muscular, incapaç d'anar solament al
lavabo i perquè necessita dels seus pares per a mantenir-se, Stewie ja es habria fet amb bona part del tercer món. Però encara que sigui un bebé, Stewie sàpigues que para dominar el món primer has d'entendre'l. Així que ha preparat un llibre amb les seves reflexions sobre tot un seguit de temes: el treball , la política, la religió, la família, l'amor, la infància, la paternitat, l'educació i molts més. El resultat farà les delícies de qualsevol anarquista. Aquesta obra s'ha imprès gràcies a l'ajuda de Steve Callaghan, un dels principals guionistes de la sèrie, i Pare de Família: La guia de Stewie para dominar el món veiem al jove i intel·ligent Stewie en el punt àlgid de la seva acidesa.

----------------------------------------------------------------------------------------------

PADRE DE FAMÍLIA Nº 02: La guia de Brian Griffin sobri priva, polles díndies i l'art oblidat de ser un home


Edició original: Family Guy. Brian Griffin 's Guide to Booze, Broads, and the Lost Art of Being a Man USA


Data d'edició: Gener de 2009




- En aquesta obra mestra, Brian analitza els problemes de l'home d'avui, com s'ha tornat tou, on ha perdut el seu sentit del gust en el que a moda es refereix i per quina la música que escolta i la televisió que veu apestan més que un dels pets de col de Peter. Però aquesta guia bàsica enseñA també als homes com recompondre's. Brian és un veritable mujeriego, i com a tal les ha conegut de tots els pelajes, des de dames amb classe fins a polles díndies chungas. I comparteix amb nosaltres tots els seus secrets sobre com conquistar a una dona, com bregar amb les ruptures i com evitar malalties venéreas. Clar que no sempre és fàcil ser un gos. Entre la por a les aspiradores, les tanques electrificades i el desig irreprimible d'arrossegar les cambres del darrere sobre l'herba, la vida pot resultar bastant dura. És de tots sabut que Brian empina el colze per a alleujar el seu dolor. No us perdeu els seus consells sobre com beure amb brío. S'inclouen alguns dels seus brindis favorits de tots els temps! No hi ha criatura millor preparada per a dir-vos com ser un home que el millor amic del ser humà. I, amb tots els respectes per Scrappy-Doo i el chihuahua de Tac Bell, no hi ha gos més erudit i desembolicat que Brian Griffin.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada